MORE SVIMA

NajOdmor je prva organizacija iz Bosne i Hercegovine, koja je još prije 13. godina organizovala ljetovanje u Dobrim Vodama. U ovom turističkom mjestu dominira plaža Veliki Pijesak, koja zadovoljava sve turističke standarde. Kafići, restorani, diskoteke, ležaljke, tuševi, beach bar, igrališta i sportski tereni su sastavni dio ove plaže. Udaljena je od centra Bara 8 km i 16 km od centra Ulcinja. Kapacitet plaže je 3000 kupača. Podloga je šljunkovita, a na pojedinim mjestima pjeskovito-šljunkovita. Poseban doživljaj svake večeri prirediće vam nezaboravan zalazak sunca po kome je ovo mjesto poznato.

RANI BOOKING LJETO 2024

8 DANA / 7 NOĆENJA ILI 6 DANA/ 5 NOĆENJA

APARTMANSKI SMJEŠTAJ POSEBNO KUPATILO, POSEBNA KUHINJA, BALKON, WI-FI itd.

PREVOZ U OBA PRAVCA;

POLUPANSION Doručak i večera se služi na principu buffeta. Polupansion se služi u restoranu Plavi jadran koji se nalazi na samoj plaži;

POLOŽAJ APARTMANA: oko 200 metara od plaže.

CIJENE SU IZRAŽENE PO OSOBI

 

CIJENA UKLJUČUJE

-U cijenu je uključen prevoz i apartmanski smještaj sa ponuđenim brojem noćenja. Cijena se odnosi po osobi u dvokrevetnom, trokrevetnom i četverokrevetnom apartmanu.

-U cijenu je uključen polupansion (doručak i večera) na bazi buffeta, prevoz i smještaj sa ponuđenim brojem noćenja. Doručak i večera se služi u restoranu na plaži. Ponuda je u pripremi.

 

POPUST I DOPLATA

-Dijete od 0 do 4,99 godina plaćaju samo troškove prevoza u iznosu od 40 eura i spavaju u krevetu sa dvije odrasle osobe (dvokrevetni apartman)

-Dijete od 5 do 7,99 godina ostvaruje popust od 10 eura, gdje ima svoj posebni krevet. Ovaj popust se ostvaruje samo ukoliko putuje sa dvije odrasle osobe.

– Veće grupe ostvaruju dodatni popust.

-Osobe koje su putovale prethodnih godina sa NajOdmorom ostvaruju dodatni popust;

-Prva mjesta u autubusu se doplaćuju 10 eura.

 

POPUST ZA POLUPANSION

-Djeca do 6. godina u DOBRIM VODAMA plaćaju 12. eura polupansion po danu.

 

PROGRAM LJETOVANJA

-PRVI DAN (Bosna i Hercegovina- Crna Gora)

Polazak u jutarnjim satima. Putovanje traje oko 8 sati.

-OSTALI DANI (Crna Gora)

Slobodni dani za kupanje, odmor i zabavu ili uživati u fakultativnim izletima u organizaciji NajOdmora.

 Fakultativni izleti:

1. Krstarenje crnogorskom obalom;

2. Ribolov.

-ZADNJI DANA (Crna Gora- Bosna i Hercegovina)

Polazak iz Dobrih Voda u 18:00 h. Povratak istom relacijom, uz kraće pauze.

Kraj programa.

______________

*Ukoliko dođe do promjene u planu programa, bićete blagovremeno informisani.

 

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim