RIBOLOV

FAKULTATIVNI IZLET

Nudimo vam poludnevni izlet daleko na pučini uz štap za pecanje. Otplovite u prekrasnu avanturu na moru. Po dolasku na lokaciju za ribolov, početnici prolaze kratku ribolovnu lekciju o tome kako koristiti štapove, vaditi ulovljenu ribu i najvažnije, kako prepoznati i osjetiti ugriz ribe. Gotovo svi neiskusni ribolovci mogu uloviti ribu ako su naoružanim s pravim znanjem. Ako imate problema pri prvom pokušaju ribolova, vaš Skiper rado će vas voditi kroz proces, sve dok ne savladate vještine i uhvatite svoju prvu ribu.

Plovimo od plaže Veliki Pijesak u Dobrim Vodama do otoka Stari Ulcinj i nazad. Svu ribu koju ste uhvatili, očišćenu i spakiranu možete ponijeti kući, a vaš Skiper će vas savjetovati kako je najbolje da pripremite svoj ulov. Kompletna oprema za ribolov kao i mamci nalaze se na brodu .. tako da se ne morate brinuti o ničemu.

Maksimalan broj putnika: 5
Minimalan broj putnika: 3
Polazak: jutro (oko 6:00 časova)
Dolazak: podne ( oko 11:00 časova)
Trajanje izleta: oko 5 sati

CIJENA: 15 eura po osobi.

U cijenu je uključeno:
Ribolovna oprema;
Organiziran prijevoz;
Skiper i ribolovni stručnjak;
Ribolovne dozvole;
Gorivo
Mamci (barbun, dagnje, lignje¦)

VAŽNO: Organizovanje izleta ovisi o vremenskim prilikama i broju putnika.

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim