VELIKA PLAŽA

SIMBOL JADRANA

Proteže se od rta erana do Ade Bojane. Prekrivena je  sitnim pijeskom, a procjenjuje se da može primiti oko 150.000 kupača. Pijesku se pripisuju ljekovita svojstva  bogat je mineralima, utiče na liječenje reumatizma i drugih bolesti. Za Veliku Plažu je karakterističan veoma dug plitki pojas morske vode. U njenom zaleđu, odnosno neposredno uz nju, u zelenilu suptropskog, mediteranskog i ukrasnog bilja, udaljen oko 100 metara od mora, nalazi se hotelski kompleks, sa sportskim terenima za tenis, fudbal, košarku, odbojku, rukomet i sl.  Na plaži se mogu iznajmiti razni sportski rekviziti za jedrenje, surfanje, skijanje na vodi, fudbal ili odbojku na pijesku.

SMJEŠTAJ:posebno kupatilo, posebna kuhinja, klima, tv, balkon itd.

POLOŽAJ: 800 metara od plaže;

 

[wpdevart_youtube]CR4-MAuSnQI[/wpdevart_youtube]
ulcinj slika

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim