ULCINJSKA RIVIJERA

GRAD GUSARA, KALDRME I PJEŠČANIH PLAŽA

Ulcinj je jedan od najatraktivnijih i najposjećenijih turističkih destinacija Crne Gore. Prelijepe plaže, milenijske masline, obradiva polja, mediteranska klima karakterišu ovaj grad. Mir, sklad i harmonija među svim ljudima, nacijama, religijama je zaštitni znak ovog grada. Ulcinj je jedan od najstarijih gradova mediterana. Južnim dijelom u dužini od 30 km izlazi na Jadransko more, a istočnim na rijeku Bojanu. U centralnom dijelu je Saško jezero, a u zaleđu masiv planine Rumije. Ulcinjsko područje karakteriše jadranska varijanta mediteranske klime i suptropske vegetacije.

SIMBOL JADRANA

Prekrivena je sitnim pijeskom, a procjenjuje se da može primiti oko 150.000 kupača. Pijesku se pripisuju ljekovita svojstva bogat je mineralima, utiče na liječenje reumatizma i drugih bolesti. Za Veliku plažu je karakterističan veoma dug plitki pojas morske vode. U njenom zaleđu, odnosno neposredno uz nju, u zelenilu suptropskog, mediteranskog i ukrasnog bilja, udaljen oko 100 metara od mora, nalazi se hotelski kompleks, sa sportskim terenima za tenis, fudbal, košarku, odbojku, rukomet i sl. Na plaži se mogu iznajmiti razni sportski rekviziti za jedrenje, surfanje, skijanje na vodi, fudbal ili odbojku na pijesku.

ulcinj - velika plaza - mjesto

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim