BAR I ULCINJ

3 DANA / 2 NOĆENJA ZA 35 EURA

 

ARANžMAN OBUHVATA:

Aparmanski smještaj

Izlet u Budvu

Prijevoz

Termin: 30.4.- 2.5.

Cijena se odnosi za prijave do 31. marta.

CIJENA: 45 EURA

 

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN (Bosna i Hercegovina- Crna Gora)

Okupljanje grupe u jutarnjim časovima na dogovorenom mjestu. Putovanje traje oko 8 sati. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

DRUGI DAN (Crna Gora)

Polazak za Budvu u 12 sati. Dolazak u Budvu u 13:00 sati.  Obilazak starog grada i upoznavanje sa znamenitostima. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak za Bar i Ulcinj u  15 sati. Noćenje.

TREĆI DAN (Crna Gora- Bosna i Hercegovina)

Povratak za BiH iz Ulcinja u 14. sati, iz Bara u 14:30 sati. Povratak istom relacijom, uz kraće pauze. KRAJ PROGRAMA.

______________

*Ukoliko dođe do promjene u planu programa, bićete blagovremeno informisani.

 

 

O BARU

Područje Bara smješteno je u jugoistočnom dijelu Crne Gore na obali Jadranskog mora i zahvata površinu od 505 km2. Dužina morske obale iznosi 46 km, od čega su 9 km plaže, a dužinom od 65 km izlazi na Skadarsko jezero.Od glavnog grada Bosne i Hercegovine je udaljena 300 km ukoliko se odlučite doći najbližim putem, a to je Sarajevo- Foča- Nikšić- Podgorica- Bar- Dobra Vode. Na području barske opštine živi oko 40000 stanovnika. Ova sredina poznata je po multinacionalnoj i multikonfensionalnoj strukturi stanovništva sa izgrađenim standardima tolerancije u međuljudskim odnosima. Bar je lučki grad, zbog toga u svom užem centru nema niti jednu plažu koja može odgoviriti standardima turizma. Iz tog razloga smo se fokusirali na tri najposjećenije plaže na prostoru opštine Bar, a to su: Veliki Pijesak, plaža koja se nalazi u naselju Dobre Vode, Sutomore i Utjeha. NajOdmor je prva organizacija iz Bosne i Hercegovine, koja je još prije šest godina organizovala ljetovanje na području Barske rivijere.

 

O ULCINJU

Ulcinj je jedan od najatraktivnijih i najposjećenijih turističkih destinacija Crne Gore. NajOdmor od svog osnivanja, prije pet godina, vodi turiste iz Bosne i Hercegovine u Ulcinj. Prelijepe plaže, milenijske masline, obradiva polja, mediteranska klima karakterišu ovaj grad. Mir, sklad i harmonija među svim ljudima, nacijama, religijama je zaštitni znak ovog grada. Ulcinj je jedan od najstarijih gradova mediterana. Simbol Ulcinja je najduža plaža Jadrana- Velika plaža. Proteže se duž cijele obale koju zahvata ulcinjska rivijera. Njena dužina je 12 kilometara, a karakteriše je veoma dugi i plitki pojas morske vode. U njenom zaleđu nalazi se hotelski kompleks, sa sportskim terenima, restoranima, kafićima, diskotekama.

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim