POLUPANSION

Pored smještaja i prijevoza NajOdmor vam nudi doručak i večeru po pristupačnoj cijeni u Dobrim Vodama, Šušnju i Ulcinju.

Cijena uključuje:

DORUČAK I VEČERA

8 DANA/ 7 NOĆENJA/ 7 POLUPANSIONA

6 DANA/ 5 NOĆENJA / 5 POLUPANSIONA

PRIJEVOZ U OBA PRAVCA

APARTMANSKI SMJEŠTAJ: POSEBNO KUPATILO, POSEBNA KUHINJA

DESTINACIJA DOBRE VODE 

 

DESTINACIJA BAR ŠUŠANJ

 

CIJENA UKLJUČUJE

-U cijenu je uključen prevoz i apartmanski smještaj sa ponuđenim brojem noćenja. Cijena se odnosi po osobi u dvokrevetnom, trokrevetnom i četverokrevetnom apartmanu.

-U cijenu  je uključen polupansion (doručak i večera) na bazi buffeta, prevoz i smještaj sa ponuđenim brojem noćenja. Doručak i večera se služi u restoranu na plaži.

 

POPUST I DOPLATA

-Dijete od 0 do 4,99 godina plaćaju samo troškove prevoza u iznosu od 35 eura i spavaju u krevetu sa dvije odrasle osobe (dvokrevetni apartman) + POLUPANSION;

-Dijete od 5 do 7,99 godina ostvaruju popust od 15 eura na posebnom krevetu (trokrevetni apartman) sa dvije odrasle osobe+ POLUPANSION;

-Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 40 eura na kompletnu cijenu;

-Osobe koje su putovale prethodnih godina sa NajOdmorom ostvaruju dodatni popust.

DOBRE VODE

BAR- ŠUŠANJ

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim