HERCEG NOVI

3 DANA / 2 NOĆENJA SA DORUčKOM ZA 69 EURA

 

ARANžMAN OBUHVATA:

Hotelski smještaj- HOTEL KAPRI IGALO

Dva doručka

Posjeta Trebinju

Izlet u Kotor

Prijevoz

Termini: 10.3.- 12-3. | 17.3.- 19.3. | 24.3.- 26.3 | 31.3- 2.4. | 7.4.- 9.4.

 

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN (Bosna i Hercegovina- Crna Gora)

Okupljanje grupe u jutarnjim časovima na dogovorenom mjestu. Putovanje traje oko 6 sati. Dolazak u Trebinje oko 11 sati. Dva sata provodimo u Trebinju.  Dolazak u Herceg Novi oko 15 sati. Smještanje u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

DRUGI DAN (Crna Gora)

Doručak u hotelu. Polazak za Kotor u 12 sati. Dolazak u Kotor u 13 sati.  Obilazak starog grada i upoznavanje sa znamenitostima. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak za Budvu u  16 sati. Noćenje.

TREĆI DAN (Crna Gora- Bosna i Hercegovina)

Doručak u hotelu. Povratak za BiH iz Herceg Novog u 14. sati. Povratak istom relacijom, uz kraće pauze. KRAJ PROGRAMA.

______________

*Ukoliko dođe do promjene u planu programa, bićete blagovremeno informisani.

 

VIÅ E O HOTELU KAPRI IGALO

U neposrednoj blizini zdravstvenog i sportskog centra Igalo, na samo 400m od mora,nalazi se novoizgrađeni hotel “Kapri” kapaciteta 67 ležaja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo sa tuš kabinom,terasu,klimu,tv,frižider i bežični internet. U sklopu hotela nalazi se restoran sa 80 mjesta kao i konferencijska sala sa 40 mjesta. Hotel “Kapri” se uspješno bavi sportskim turizmom i posjeduje sve uslove za kvalitetne pripreme sportskih ekipa .U zimskom periodu dok je čitav region pokriven snjegom Igalo je idealna destinacija za sportske pripreme. Na samo 100m od našeg hotela nalazi se sportski centar koji u svom sastavu ima veliku sportsku dvoranu namenjenu za (košarku,rukomet,odbojku, borilačke sportove…)U okviru sportskog centra nalaze se teniski tereni,teretana kao i otvoreni tereni za različite sportove.

O HERCEG NOVOM

Kada jednom provedete svoj odmor u Herceg Novom, to će za vas biti grad koji će vam uvijek nedostajati, grad u koji ćete željeti da se ponovo vratite. Sješten na ulazu u jedan od najljepših zaliva svijeta-Boki Kotorskoj, utonuo u raskošno zelenilo, opasan šestostoljetnom tvrđavama i zidinama, ovaj grad je prava riznica multikulturnog naslijeđa nastalog susretanjem raznih naroda i civilizacija. Herceg Novi je grad sa najvišom temperaturom na Jadranskom moru i sa preko 200 sunčanih dana tokom godine što ga čini jednim od najprijatnijih mjesta za odmor na Crnogorskom primorju. Svako ovjde može naći svoje mjesto za odmor i zabavu, ako ovom dodamo i dobru saobraćajnu povezanost, onda je Herceg Novi, pravi izbor za vas.

O KOTORU

Okružen planinom Lovćen i morem, Kotor se nalazi na samom kraju Bokokotorskog zaliva, zvanično jednog od 25 najljepših zaliva svijeta. Vrijeme i mjesto njegovog nastanka nije tačno utvrđeno. Tradicija povezuje Kotor sa antičkim Acruviumom, gradom koji pominje Plinije Stariji iz I vijeka nove ere. Grad je okružen čvrstim bedemima, građenim u doba Vizantinaca, Nemanjića i Mlečana, visokim do 20, širokim do 10 metara. Nad gradom se uzdiže stara tvrđava na brdu Sveti Ivan (260 m). Bedemi Kotora jedinstven su primjer fortifikacione arhitekture u Evropi. Najmonumentalniji spomenik je katedrala / bazilika Svetog Tripuna, podignuta 1166. godine.

O TREBINJU

Prostor Grada Trebinje nalazi se na krajnjem južnom dijelu Bosne i Hercegovine. To je zaleđe južnog Jadrana ili zaleđe dubrovačko-hercegnovskog primorja. Prvi put Trebinje se spominje u X vijeku kod Konstantina Porfirogenita, pod nazivom Tribunij. U Trebinju se nalazi 15 pravoslavnih crkava, dvije katoličke i tri dzamije.

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim