BUDVA

3 DANA / 2 NOĆENJA ZA 65 € 

ARANžMAN OBUHVATA:

Hotelski smještaj- HOTEL LOZZA

Posjeta Trebinju

Izlet u Tivat

Prijevoz

Termini: 3.3.- 5.3.  | 10.3.- 12.3. | 17.3.- 19.3. | 24.3.- 26.3 | 31.3- 2.4. | 7.4.- 9.4.

 

PROGRAM PUTOVANJA

PRVI DAN (Bosna i Hercegovina- Crna Gora)

Okupljanje grupe u jutarnjim časovima na dogovorenom mjestu. Putovanje traje oko 7 sati. Dolazak u Trebinje oko 11 sati. Dva sata provodimo u Trebinju.  Dolazak u Budvu oko 16 sati. Smještanje u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.

DRUGI DAN (Crna Gora)

Polazak za Tivat u 12 sati. Dolazak u Tivat u 12:30 sati.  Obilazak prve luksuzne marina na Jadranu- Porto Montenegro. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti. Povratak za Budvu u  15 sati. Noćenje.

TREĆI DAN (Crna Gora- Bosna i Hercegovina)

Povratak za BiH iz Budve u 14. sati. Povratak istom relacijom, uz kraće pauze. KRAJ PROGRAMA.

______________

*Ukoliko dođe do promjene u planu programa, bićete blagovremeno informisani.

VIÅ E O HOTELU LOZZA

U centru Budve, u neposrenoj blizini autobuske stanice, Mediteranskog Sportskog centra i Doma zravljanalazi se Hotel LOZA, bivši HOTEL Olympic, jedan od najstarijih hotela u Budvi. Već čitave dvije decenije hotel svojim gostima pruža ugodan i prijatan boravak tokom čitave godine. Smješten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mjesto za odmor svakog gosta koji posjeti Budvu. Bilo da ste već doživjeli čari Budvanskih noći i osetili lepotu njenih prelepih plaža ili je tek nameravate posjetiti, na ovim će te stranicama naći osnovne podatke o našem hotelu, kao i dosta podataka o našem prekrasnom gradu.

 

O BUDVI

Usponi velikih mediteranskih kultura obilježili su duh ovog grada, koji se osjeća i danas. Budva je tokom zadnje dvije decenije izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dijela Jadrana. Danas Budvu često nazivaju i “metropolom turizma” jer je najposjećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposjećenijih na Jadranu. Ono što sigurno čini Budvansku rivijeru prepoznatljivom u odnosu na ostale turističke destinacije su prelijepe pješčane i šljunkovite plaže, koje  se nalaze jedna pored druge i pružaju se na 38 kilometara.

 

O TREBINJU

Prostor Grada Trebinje nalazi se na krajnjem južnom dijelu Bosne i Hercegovine. To je zaleđe južnog Jadrana ili zaleđe dubrovačko-hercegnovskog primorja. Prvi put Trebinje se spominje u X vijeku kod Konstantina Porfirogenita, pod nazivom Tribunij. U Trebinju se nalazi 15 pravoslavnih crkava, dvije katoličke i tri dzamije.

 

O TIVTU

Tivat je jedan od najmlađih gradova u Boki Kotorskoj, pa i na Crnogorskom primorju. Ovo područje ima više od 160 sunčanih dana. Sjajna geografska pozicija i prirodna ljepota ga čine veoma atraktivnom turističkom destinacijom. Prva luksuzna marina na Jadranu, Porto Montenegro, upisana je na mapi omiljenih lokacija svjetskih jahting klijenata i kosmopolita sa svih meridijana. Pored marine, naselje Porto Montenegro, koje je osmišljeno da ispuni sva očekivanja vlasnika i posade jahti i drugih klijenata, obuhvata i prostrane apartmane na samoj obali mora, jedinstvene restorane, kafiće sa dobrim provodom, te veliki izbor sportskih, rekreativnih i kulturnih aktivnosti i događaja.

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim