BARSKA RIVIJERA

GRAD MASLINA, URBANIZACIJE I čISTIH PLAžA

Područje Bara smješteno je u jugoistočnom dijelu Crne Gore na obali Jadranskog mora i zahvata površinu od 505 km2. Dužina morske obale iznosi 46 km, od čega su 9 km plaže, a dužinom od 65 km izlazi na Skadarsko jezero.Od glavnog grada Bosne i Hercegovine je udaljena 300 km ukoliko se odlučite doći najbližim putem, a to je Sarajevo- Foča- Nikšić- Podgorica- Bar- Dobra Vode. Na području barske opštine živi oko 40000 stanovnika. Ova sredina poznata je po multinacionalnoj i multikonfensionalnoj strukturi stanovništva sa izgrađenim standardima tolerancije u međuljudskim odnosima. Bar je lučki grad, zbog toga u svom užem centru nema niti jednu plažu koja može odgoviriti standardima turizma. Iz tog razloga smo se fokusirali na tri najposjećenije plaže na prostoru opštine Bar, a to su: Veliki Pijesak, plaža koja se nalazi u naselju Dobre Vode, Sutomore i Utjeha.

NajOdmor je prva organizacija iz Bosne i Hercegovine, koja je još prije šest godina organizovala ljetovanje na području Barske rivijere.

U ZAGRLJAJU ZALASKA SUNCA!

NajOdmor je prva organizacija iz Bosne i Hercegovine, koja je još prije šest godina organizovala ljetovanje u Dobrim Vodama. Svake godine sa nama ljetuje preko 500 turista, od toga se većina odluči provesti odmor u Dobrim Vodama. U ovom turističkom mjestu dominira plaža Veliki Pijesak, koja zadovoljava sve turističke standarde. Kafići, restorani, doskoteke, ležaljke, tuševi, beach bar, igrališta i sportski tereni su sastavni dio ove plaže. Udaljena je od centra Bara 8 km i 16 km od centra Ulcinja. Kapacitet plaže je 3000 kupača. Podloga je šljunkovita, a na pojedinim mjestima pjeskovito-šljunkovita. Mjesto karakteriše povoljna klima i čista voda. Po čistoći vode Veliki Pijesak spada u plaže “I” kategorije. Poseban doživljaj svake večeri prirediće vam nezaboravan zalazak sunca po kome je ovo mjesto poznato.

[wpdevart_youtube]Vjkw-NGb-AQ[/wpdevart_youtube]

Dobre Vode - mjesto

 

NAJBOLJI PROVOD NA MORU

NajOdmor Tim četvrtu godinu organizuje ljetovanje na najveće turističko mjesto barske rivijere. Svake godine vlada veća interesovanje mladih ljudi, koji žele provesti ljeto u Sutomoru. Razlog tome je najbolji noćni provod na crnogorskom primorju, koji može zadovoljiti sve generacije. Sutomore krasi šetalište i veliki broj kafića,  koji se nalaze pored same plaže. Bašte kafića od morskih talasa štiti kameni zid, pa se tu može sa posebnim zadovoljstvom posmatrati zalazak sunca.

[wpdevart_youtube]2_nmz5a_YEc[/wpdevart_youtube]

sutomore - mjesto

OAZA ODMORA I OPUÅ TANJA

NajOdmor je prva organizacija iz BiH koja je organizovala ljetovanje na području Å ušnja. Pojas predivne borove šume, koja je u ljetnjim danima prava oaza odmora i opuštanja, krasi ovu mjesto. Prirodni hlad, u sklopu kojeg se nalaze restorani, kafići, igraonice, tržnice i sl. upotpunit će vaš odmor.  Å ušanj je predgrađe Bara, sa kojim je povezan širokim i uređenim šetalištem.  Laganom šetnjom, za deset minuta ćete od plaže u Å ušnju doći do centra Bara, najvećeg grada na crnogorskom primorju.

[wpdevart_youtube]fTfOrcbznR0[/wpdevart_youtube]

bar - susanj - mjesto

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim