BARSKA RIVIJERA

U ZAGRLJAJU ZALASKA SUNCA!

NajOdmor je prva organizacija iz Bosne i Hercegovine, koja je još prije šest godina organizovala ljetovanje u Dobrim Vodama. Svake godine sa nama ljetuje preko 500 turista, od toga se većina odluči provesti odmor u Dobrim Vodama. U ovom turističkom mjestu dominira plaža Veliki Pijesak, koja zadovoljava sve turističke standarde. Kafići, restorani, doskoteke, ležaljke, tuševi, beach bar, igrališta i sportski tereni su sastavni dio ove plaže. Udaljena je od centra Bara 8 km i 16 km od centra Ulcinja. Kapacitet plaže je 3000 kupača. Podloga je šljunkovita, a na pojedinim mjestima pjeskovito-šljunkovita. Mjesto karakteriše povoljna klima i čista voda. Po čistoći vode Veliki Pijesak spada u plaže najbolje kategorije. Poseban doživljaj svake večeri prirediće vam nezaboravan zalazak sunca po kome je ovo mjesto poznato.

 

 

NAJBOLJI PROVOD NA MORU

NajOdmor Tim četvrtu godinu organizuje ljetovanje na najveće turističko mjesto barske rivijere. Svake godine vlada veća interesovanje mladih ljudi, koji žele provesti ljeto u Sutomoru. Razlog tome je najbolji noćni provod na crnogorskom primorju, koji može zadovoljiti sve generacije. Sutomore krasi šetalište i veliki broj kafića,  koji se nalaze pored same plaže. Bašte kafića od morskih talasa štiti kameni zid, pa se tu može sa posebnim zadovoljstvom posmatrati zalazak sunca.

[wpdevart_youtube]2_nmz5a_YEc[/wpdevart_youtube]

sutomore - mjesto

PLAŽA SA PRIRODNIM HLADOM

NajOdmor je prva organizacija iz BiH koja je organizovala ljetovanje na području Bara šušnja. Pojas predivne borove šume, koja je u ljetnjim danima prava oaza odmora i opuštanja, krasi ovu mjesto. Prirodni hlad, u sklopu kojeg se nalaze restorani, kafići, igraonice, tržnice i sl. upotpunit će vaš odmor. Bar Šušanj je predgrađe Bara, sa kojim je povezan širokim i uređenim šetalištem. Laganom šetnjom, za deset minuta ćete od plaže u Baru Šušnju doći do centra Bara, najvećeg grada na crnogorskom primorju.

bar - susanj - mjesto[/one_half_last]

 

 

NajOdmor je turistički tim, sačinjen od obučenih i edukovanih ljudi, koji imaju za cilj da Vam obezbjede odmor kakav ste oduvijek željeli.

Tim NajOdmora je savršeno uvezan i rasprostranjen u BiH i Crnoj Gori, te je najpoželjniji partner ljetovanja na crnogorskom primorju punih sedam godina. To dokazuje broj turista, koji nam svake godine ukazuje povjerenje.

Turistički tim